Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.

Структура програм мікроконтролерів PICMicro: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і контрольних завдань з дисципліни "Обчислювальні та мікропроцесорні засоби в електронних апаратах"


В наявності 74 з 74 примірників.


Номер документа в системі:119198
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.
Назва документа:Структура програм мікроконтролерів PICMicro: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і контрольних завдань з дисципліни "Обчислювальні та мікропроцесорні засоби в електронних апаратах"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2007
УДК004.312.46(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу004.31
Аннотація№2001 зам.1057 Метою лабораторного практикуму є дослідження архітектури мікроконтролерів PICMicro, особливостей утворення асемблерних програм та організації вводу-виводу. Дослідження проводиться за допомогою інтегрованого середовища розробки MPLAB, яке дозволяє налагоджувати асемблерні програми для значної кількості моделей мікроконтролерів PICMicro. Посібник містить матеріали до 4-х лабораторних робіт з дисципліни. До кожної роботи наводиться теоретичний матеріал, описано порядок виконання роботи, описано вимоги до змісту звіту . Даються контролдьні запитання до теми. Наводиться список літератури з дисципліни.
Кількість сторінок58 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів