Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. машин і технолог. ливар. вир-ва

Програма, методичні вказівки до вивчення теоретичного курсу, виконання лабораторних робіт і практичних занять та контрольні роботи з дисципліни "Проектування ливарних цехів"


В наявності 16 з 16 примірників.


Номер документа в системі:119453
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. машин і технолог. ливар. вир-ва
Назва документа:Програма, методичні вказівки до вивчення теоретичного курсу, виконання лабораторних робіт і практичних занять та контрольні роботи з дисципліни "Проектування ливарних цехів"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2007
УДК621.74.001:658.2(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.74
Аннотація№2030 зам.870 Курс "Проектування ливарних цехів" передбачає вивчення основ і задач проектування ливарних цехів, знайомство з його етапами і порядком розробки технічної документації проектів, норм і вимог до проектування основних і допоміжних відділеньливарного цеху. Вивчення матеріалу цього курсу дає можливість ознайомитися з методами і послідовністю проектування, прийняти оптимальне рішення при виборі технологічного процесу, розрахунку кількості устаткування і площ та планування відділень ливарних цехів. У посібнику наводиться програмв і короткі методичні вказівки до вивчення кожної теми курсу, дається перелік лабораторних робіт, пропонуються конторольні питання з дисципліни. Даються завдання контрольних робіт. Наведено сптсок літератури.
Кількість сторінок23 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів