Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. захисту інформації

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Організаційно-технічні методи захисту інформації" та "Фізико-технічні методи захисту інформації"


В наявності 6 з 6 примірників.


Номер документа в системі:131435
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. захисту інформації
Назва документа:Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Організаційно-технічні методи захисту інформації" та "Фізико-технічні методи захисту інформації"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2008
УДК004.056.5(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу004.05
Аннотація№2229 зам.985 Для захисту мовної акустичної інформації використовуються два основних методи захисту: пасивний і активний. Пасивний метод захисту - це пониження рівня мовного сигналу за межами приміщення за рахунок забезпечення необхідної його звукоізоляції. Тому пасивний метод інколи зветься будівельним, оскільки забезпечується будівельними заходами. Активний метод захисту - це навмисне підвищення рівня акустичної завади в приміщенні, яке захищають, штучним шляхом. Вцілому, пасивний (будівельний) метод створює більш надійний і стабільний в часі захист і практично не вимагає додаткового технічного обслуговування під час експлуатації приміщень. Його застосування в принципі не створює ніяких перешкод або незручностей, якіб заважали нормальному проведеннюпереговорів в приміщеннях.
Кількість сторінок32 c.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів