Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. екон. та орг. вир-ва

Методичні вказівки та завдання до виконання контрольної роботи з дисципліни "Економіка підприємства" для студентів спеціальностей 7.050201 "Менеджмент організацій" та 6.050108 "Маркетинг"


В наявності 6 з 6 примірників.


Номер документа в системі:161656
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. екон. та орг. вир-ва
Назва документа:Методичні вказівки та завдання до виконання контрольної роботи з дисципліни "Економіка підприємства" для студентів спеціальностей 7.050201 "Менеджмент організацій" та 6.050108 "Маркетинг"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2010
УДК658(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу658
Аннотація№3600 зам.250 В контрольній роботі з дисципліни "Економіка підприємства" студент повинен виконати одне з запропонованих завдань. Завдання 1 виконують студенти, в яких остання цифра номеру залікової книжки непарна. Завдання 2 - виконують студенти, в якихостання цифра номеру залікової книжки - парна. Вихідні дані вибираються за останньою цифрою номера залікової книжки. Завдання є комплексними, вирішення задач основано на результата розрахунків попередніх задач. При вирішенні задачі 2.9 використовуютьсявихідні дані, які наведені в даній задачі. Окрім вирішення задачі студент повинен відповісти на запитання за темами дисципліни. Робота виконується чітко, акуратно, з наведенням розрахункових формул та складанням необхідних таблиць з розрахунками. В кінці роботи необхідно надати реєстр використаної літератури, поставити дату і підпис. Завдання вважається прийнятим, якщо студент в особистій бесіді з викладачем довів правильність й самостійність його виконання.
Кількість сторінок30 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів