Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. екон. та орг. вир-ва

Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Організація, планування і управління виробництвом". Розділ І. "Організація та планування виробництва"


В наявності 96 з 96 примірників.


Номер документа в системі:16625
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. екон. та орг. вир-ва
Назва документа:Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Організація, планування і управління виробництвом". Розділ І. "Організація та планування виробництва"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2001
УДК658.5(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу658.5
Аннотація№990 Ці методичні вказівки призначені для практичного закріплення знань з курсу "Організація, планування і управління виробництвом" у відповідності з вимогами кваліфікаційних характеристик вказаних спеціальностей. Студенти виконують лабораторні роботи та вирішують виробничі ситуаційні задачі самостійно на практичних заняттях під керівництвом викладача, або вдома по приведеному графіку. Усі роботи, поміщені у цих методичних вказівках, віддаються викладачу для контролю і оцінки. У теперішній час особлива увага приділяється всебічній інтенсифікації виробництва, підвищенню його ефективності, покращенню якості продукції, подальшому розвитку ринкового механізму господарювання. Все це потребує від майбутніх фахівців не тільки теоретичних знань, але й практичних навиків, вміння орієнтуватися у реальних виробничих задачах та ситуаціях, виконувати певні економічні розрахунки. У зв'язку з цим значно підвищується роль самостійної роботи студентів.
Кількість сторінок59 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів