Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. обладн. і технолог. зварюв. вир-ва

Методичні вказівки до лабораторної роботи "Вивчення конструкціі та кінематичних параметрів подачі зварювального дроту напівавтомату "А-825М" з дисципліни "Деталі машин і основи конструювання "


В наявності 36 з 36 примірників.


Номер документа в системі:17205
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. обладн. і технолог. зварюв. вир-ва
Назва документа:Методичні вказівки до лабораторної роботи "Вивчення конструкціі та кінематичних параметрів подачі зварювального дроту напівавтомату "А-825М" з дисципліни "Деталі машин і основи конструювання "
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2002
УДК621.791.03(076)+621.83.061(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.79
Аннотація№1020 Мета даної роботи - вивчення конструкції редуктора та його кінематичних параметрів. Навчитись виконувати розрахунки швидкості подачі зварювального дроту напівавтомату " А-825М" в залежності від частоти обертання двигуна та кінематичних параметрівредуктора. При виконанні лабораторної роботи студент повинен знати принцип рботи редуктора, його технічні характеристики, мати навички монтування і демонтування редуктора. Посібник допомагає студентам у засвоєнні цих питань. Він містить загальні теоретичні відомості, завдання на підготовку до лабораторної роботи, контрольні запитання для самоперевірки, опис обладнання, приладів, інструменту, віказівки з техніки безпеки, рекомендації щодо виконання роботи, вимоги до звіту, список рекомендованої літератури.
Кількість сторінок19 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів