Гулевич В. О., Красношапка В. В., Круш П. В., Кузьменко К. В., Кузьменко Л. А., Подвігіна В. І., Сердюк Б. М., Тульчинська С. О., Хринюк О. С., Шевченко Т. Є.

Організація виробництва


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:184835
Автор:Гулевич В. О., Красношапка В. В., Круш П. В., Кузьменко К. В., Кузьменко Л. А., Подвігіна В. І., Сердюк Б. М., Тульчинська С. О., Хринюк О. С., Шевченко Т. Є.
Назва документа:Організація виробництва
Видавництво:Каравела
Місто видання:К.
Рік видання:2010
УДК658.5(075.8)
ISBN978-966-2229-07-3
Мова документуУкраїнська
Шифр документу658.5
АннотаціяУ підручнику висвітлені питання організації виробничого процесу в часі та просторі; потокового та автоматизованого виробництва; комплексної підготовки виробництва до випуску нової продукції; організації та нормування праці; організаційного забезпечення якості та конкурентоспроможності продукції; організації допоміжних та обслуговуючих господарств, а також поняття виробничих систем та їх проектування. Також автори запропонували ряд нових розробок. Підручник може бути корисним як для студентів, аспіратів, викладачів економічних дисциплін, так і для керівників та економістів підприємств галузей виробництва, де виробництво продукції ведеться на основі комплексу технологічних операцій, взаємопов'язаних між собою, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією тематикою. Від авторів…9 Розділ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА…11 1.1.Предмет, методи і зміст курсу "Організація виробництва"... 11 1.2.Сутність та поняття організації виробництва…16 1.3.Функції, завдання та напр
Кількість сторінок536 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів