Голоскубова Н., Казанова М, Ковенко М., Костюк Д., Мехедов Э., Петрушина В., Сараева А., Солошенко Л., Шпакович Н, Ярошенко Я.

Налоговые накладные


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:184903
Автор:Голоскубова Н., Казанова М, Ковенко М., Костюк Д., Мехедов Э., Петрушина В., Сараева А., Солошенко Л., Шпакович Н, Ярошенко Я.
Назва документа:Налоговые накладные
Видавництво:Фактор
Місто видання:Х.
Рік видання:2009
УДК657
ISBN978-966-312-958-7
ББКУ9(4Укр)261.411.2
Мова документуРосійська
Шифр документу657
АннотаціяЦя книга є унікальним збірником аналітичних матеріалів щодо заповнення податкових накладних і Реєстру отриманих та виданих податкових накладних.Тут читач знайде відповіді на всі практичні запитання стосовно документообігу підприємства з ПДВ,перевірку якого податкові органи проводять особливо ретельно.- Особливу увагу приділено нюансам заповнення податкових накладних у різних випадках виникнення податкових зобов'язань у платників ПДВ, також подано докладний аналіз відповідності граф Реєстру отриманих та виданих податкових накладних і рядків декларації з ПДВ. Для зручності читачів матеріал у цій книзі викладено у формі запитань та конкретних відповідей на них. Схеми і приклади допомагають найкращому сприйняттю та розумінню викладеного матеріалу. Для бухгалтерів, керівників, приватних підприємців, студентів. 1.ОБЩИЕ ВОПРОСЫ ПО ЗАПОЛНЕНИЮ...12 Что должен содержать гриф "Утверждено" в налоговой накладной?...12 Можно ли включать в налоговый кредит НДС, подтвержденный налоговой накладной, заполненной
Кількість сторінок224 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів