Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. радіотехн.

Методичні вказівки до контрольних та курсових робіт з дисциплін "Основи автоматизованого проектування радіоелектронної апаратури" і "Машинний аналіз і проектування схем"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:20186
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. радіотехн.
Назва документа:Методичні вказівки до контрольних та курсових робіт з дисциплін "Основи автоматизованого проектування радіоелектронної апаратури" і "Машинний аналіз і проектування схем"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2002
УДК621.396.6.001.2(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№3071е У даних методичних вказівках приведені варіанти контрольних робіт з дисциплін "Основи автоматизованого проектування радіоелектронної апаратури" і "Машинний аналіз та проектування схем" для студентів заочної форми навчання зі спеціальності "Радіотехніка". Кожна контрольна робота складається з двох завдань. В першому завданні студенту пропонується спроектувати двокаскадний резистивний підсилювач класу А з безпосереднім зв'язком між каскадами. В другому завданні йому необхідно спроектувати пасивний фільтрна зосереджених елементах. Потім, використовуючи результати попередніх розрахунків, провести моделювання підсилювача і фільтру за допомогою системи EWB та дослідити амплітудно- и фазо-частотні характеристики схем в заданому діапазоні частот.
Кількість сторінок19 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів