Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. металоріз. верстатів та інструм.

Методичні вказівки до виконання вправ для студентів усіх форм навчання спеціальності 7.020210 "Дизайн" з дисципліни "Кольорознавство"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:20676
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. металоріз. верстатів та інструм.
Назва документа:Методичні вказівки до виконання вправ для студентів усіх форм навчання спеціальності 7.020210 "Дизайн" з дисципліни "Кольорознавство"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2002
УДК658.512.23
Мова документуУкраїнська
Аннотація№3043е Кольорознавство як дисципліна займає конкретне місце поряд з іншими: живописом, композицією, історією образотворчого мистецтва, естетикою тощо. Мета вивчення предмету - розвиток колористичного мислення, вміння колірного втілення ідей у композиції. Студенти зобов'язані оволодіти методикою практичного розв'язання завдань композиції і живопису, розвинути кольоровідчуття і кольоросприйняття, набути практичних навичок роботи з кольором, поняттям про побудову колірної гармонії, навчитися сприймати колірну композицію в образотворчому і вжитковому мистецтві, архітектурі, дизайні. Посібник допомагає студентам у засвоєнні дисципліни. Він містить загальні методичні вказівки щодо вивчення курсу, робочу програму та методичні вказівки щодо вивчення тем дисципліни, перелік практичних занять, контрольні завдання, список рекомендованої літератури.
Кількість сторінок8 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів