Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів

Системне програмування та операційні системи. Методичні вказівки по виконанню курсового проекту слухачів спеціальності 7.080403 "Програмне забезпечення автоматизованих систем"


В наявності 87 з 87 примірників.


Номер документа в системі:20709
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів
Назва документа:Системне програмування та операційні системи. Методичні вказівки по виконанню курсового проекту слухачів спеціальності 7.080403 "Програмне забезпечення автоматизованих систем"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2002
УДК004.451(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу004.4
Аннотація№1178 Курсовий проект з курсу "Системне програмування та операційні системи" виконується слухачами спеціальності "Програмне забезпечення обчислювальної техніки та автоматизованих систем". Метою курсового проекту є поглиблення та закріплення знань з навчальної дисципліни "Системне програмування та операційні системи", здобутих в ході лекційних і лабораторних робіт, а також практичне застосування цих знань. До посібника включено теоретичні відомості з дисципліни, описано основні етапи курсового проектування, їх зміст, обсяг. Наведено вимоги до змісту проекту, оформленню пояснювальної записки та графічного матеріалу. Описано порядок захисту роботи. Додається перелік тем курсових проектів, список рекомендованої літератури.
Кількість сторінок36 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів