Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. оброб. металів тиском

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з курсу "Проектування автоматичних штампувальних одиниць (АШО)"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:21174
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. оброб. металів тиском
Назва документа:Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з курсу "Проектування автоматичних штампувальних одиниць (АШО)"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2003
УДК621.73:669.018
Мова документуУкраїнська
Аннотація№3055е Перед студентами ставиться завдання у процесі виконання розрахунково-графічного завдання розробити захватний пристрій автоматичного транспортуючого пристрою (АТП), який у комплекті з універсальними кривошипними пресами (УКП) дає можливість створити автоматичну штампувальну одиницю (АШО). Поєднання АТП з УКП у вигляді АШО виконується на рівні дипломного проекту. Основою для розробки захватного пристрою (ЗП) є технологічні вимоги до АТП, розробленні у курсовому проекті з курсу "Технологія холодного листового штампування". Посібник містить всі матеріали, необхідні студентам для виконання даної роботи. До нього включено завдання на розробку розрахунково-графічного завдання, опис змісту окремих розділів пояснювальної записки, методичні вказівки до виконання окремих розділів проекту. Також даються вправи по темах, список рекомендованої літератури.
Кількість сторінок40 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів