Пачковський Ю. Ф., Хоронжий А. Г., Кулініч І. О., Коваліско Н. В., Городняк І. В., Савчинський Р. О., Щерба Г. І., Жигайло Н. І., Кудринська Г. І., Данилевич Н. М., Лоза А. С.

Соціологія і психологія


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:213308
Автор:Пачковський Ю. Ф., Хоронжий А. Г., Кулініч І. О., Коваліско Н. В., Городняк І. В., Савчинський Р. О., Щерба Г. І., Жигайло Н. І., Кудринська Г. І., Данилевич Н. М., Лоза А. С.
Назва документа:Соціологія і психологія
Видавництво:Каравела
Місто видання:К.
Рік видання:2012
ISBN978-966-2229-01-1
ББКС50я73+Ю93я73
Мова документуУкраїнська
Шифр документуС5
АннотаціяУ навчальному посібнику розглянуто найактуальніші проблеми, що торкаються сучасного стану розвитку соціології і психології. Зроблено основний акцент на інтеграції соціологічного і психологічного знання у висвітленні таких ключових тем, як особистість, соціальна група, соціальні зміни і конфлікт, культура і ментальність, суспільство як соціальна система, методи дослідження. Такий підхід дав змогу всебічно та концептуально розкрити соціальні і психічні явища, що пронизують міжособові взаємодії людей у різних вимірах суспільного життя та повсякденності. Запропонована читачеві книга передбачає засвоєння набутих знань у площині соціопсихологічного аналізу прикладних аспектів управління і менеджменту, підприємництва і бізнесу, кар'єри та успіху, безробіття і зайнятості, споживання і реклами, паблік рилейшнз, економічної культури і трудової поведінки. Навчальний посібник призначений для студентів економічних спеціальностей, управлінців і маркетологів, а також соціологів і психологів, аспірантів і викладачів
Кількість сторінок760 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів