Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів

Методичні вказівки до виконання курсового проекту "Програмна реалізація сервісних додатків AutoCAD засобами AutoLISP" з дисц. "Сучасні системи автоматизації проект-ня та вироб-ва (CAD/CAM системи)"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:21434
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів
Назва документа:Методичні вказівки до виконання курсового проекту "Програмна реалізація сервісних додатків AutoCAD засобами AutoLISP" з дисц. "Сучасні системи автоматизації проект-ня та вироб-ва (CAD/CAM системи)"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2003
УДК004.4
Мова документуУкраїнська
Аннотація№2730е Метою курсового проекту є програмна реалізація сервісних бібліотек в середовищі AutoCAD, тому що розробка спеціалізованих сервісних бібліотек, які містять зображення стандартних виробів, типових та уніфікованих деталей є актуальною задачею програміста за спеціальністю "Програмне забезпечення автоматизованих систем". У посібнику сформульовано мету і задачі курсового проектування, наведено основні його етапи, вимоги до обсягу проекту, його змісту, правила оформлення. Даються у методичних вказівках також теоретичні відомості з дисципліни, список рекомендованої літератури, необхідні додатки.
Кількість сторінок48 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів