Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів

Робоча програма виробничої та переддипломної практики для студентiв спецiальностi 08.080.403. Програмне забезпечення обчислювальної технiки та автоматизованих систем"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:22272
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів
Назва документа:Робоча програма виробничої та переддипломної практики для студентiв спецiальностi 08.080.403. Програмне забезпечення обчислювальної технiки та автоматизованих систем"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2003
УДК004(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№3066е Виробнича практика повинна сприяти формуванню студента як спецiалiста, здатного вирiшувати поставленнi виробничi завдання в дiяльностi пiдприємств, на створення, або впровадження в експлуатацiю iнформацiйних технологiй, програмного забезпечення, навчитистудентiв творчо застосовувати на практицi отриманнi в процесi навчання теоретичнi знання, а також розширити i поглибити цi знання при створеннi свого програмного проекту. Переддипломна практика повинна сприяти студенту у вивченнi та аналiзi дiяльностi,або функцiонуваннi конкретних об`єктiв для котрих передбачається автоматизацiя бiзнес - процесiв. Студент пiд час практики має зiбрати необхiдний матерiал по середовищу функцiонування майбутнього програмного проекту, а також основнi вимоги вiдносно умовексплуатацiї, супроводження, ефективностi, надiйностi програмного продукту, що повинен бути розробленим. Крiм цього необхiдно скласти опис вхiдних та вихiдних даних для програмного проекту. Посібник містить опис змісту практики, індивідуальні завд
Кількість сторінок10 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів