Печеннікова В. М., Іванов В. І., Пожуєв В. І., Ігнатьєв В. С., Єгоров С. Г., Маняк М. О., Рабинович О. В., Грицай В. П., Шевелев О. І., Червоний І. Ф.

Технологічне проектування у кольоровій металургії


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:227482
Автор:Печеннікова В. М., Іванов В. І., Пожуєв В. І., Ігнатьєв В. С., Єгоров С. Г., Маняк М. О., Рабинович О. В., Грицай В. П., Шевелев О. І., Червоний І. Ф.
Назва документа:Технологічне проектування у кольоровій металургії
Видавництво:ЗДІА
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2012
УДК669.2:658.5(075.8)
ISBN978-966-8462-68-9
Мова документуУкраїнська
Шифр документу669.2
АннотаціяВикладені основи проектування підприємств і цехів кольорової металургії з урахуванням досягнень науки і техніки у виробництві Проектні рішення включають останні досягнення в області технології' і устаткування, передбачають використання сучасних засобів механізації, автоматизації й комп'ютеризації виробництва. Підручник призначений для студентів і аспірантів напряму підготовки "Металургія" спеціальності "Металургія кольорових металів". Може бути корисним для фахівців у галузі розробки технології т обладнання для переробки кольорових металів. Затверджено Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України як підручник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Металургія". ВСТУП…7 1ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ТЕХНОЛОГІЧНЕ ПРОЕКТУВАННЯ…8 1.1Завдання технологічного проектування…8 1.2Складові частини та порядок виконання проекту…9 Контрольні питання…13 2ОСНОВИ ПРОЕКТУВАННЯ…14 2.1Призначення та склад металургійного підприємства…14 2.2Металургійне підприємство я
Кількість сторінок365 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів