Кучук А. М., Талдикін О. В., Орлова О. О., Куракін О. М., Шевченко Т. В., Сердюк І. А., Корнієнко М. В., Легка О. В., Саксонов В. Б., Тіщенкова С. О., Ведєрніков Ю. А., Кириченко В. М.

Теорія держави і права


В наявності 4 з 4 примірників.


Номер документа в системі:244504
Автор:Кучук А. М., Талдикін О. В., Орлова О. О., Куракін О. М., Шевченко Т. В., Сердюк І. А., Корнієнко М. В., Легка О. В., Саксонов В. Б., Тіщенкова С. О., Ведєрніков Ю. А., Кириченко В. М.
Назва документа:Теорія держави і права
Видавництво:Ліра ЛТД
Місто видання:Дніпропетровськ
Рік видання:2013
ISBN978-966-383-461-0
ББКХ0я73+Х9(4Укр)я73
Мова документуУкраїнська
Шифр документуХ0
АннотаціяНавчальний посібник підготовлено відповідно до навчальної програми з теорії держави і права для юридичних вузів. В ньому, з урахуванням сучасних досягнень юридичної науки, новітніх підходів до праворозуміння, еволюції поглядів на виникнення, функціонування та розвиток держави і права, системно висвітлюються основні світоглядні ідеї та категорії теорії держави і права. Розраховано на студентів, курсантів та викладачів вищих навчальних закладів юридичного профілю, а також усіх тих, хто цікавиться питаннями теорії держави і права. Передмова 8 Розділ 1. Предмет і метод теорії держави та права 10 § 1. Поняття та класифікація науки 10 § 2. Предмет і функції теорії держави та права 14 § 3. Методологія теорії держави і права 18 § 4. Теорія державиі права в системі юридичних наук, її значення 21 Контрольні запитання 24 Розділ 2. Походження держави і права ...25 § 1. Наукові концепції походження держави ,. 25 § 2. Наукові концепції походження права 31 § 3. Організація суспільної влади і соці
Кількість сторінок384 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів