Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. машин і технолог. ливар. вир-ва

Робоча програма, методичні вказівки до вивчення теоретичного курсу і завдання на контрольні роботи з дисципліни "Системи автоматизованого проектування обладнання ливарних цехів"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:26013
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. машин і технолог. ливар. вир-ва
Назва документа:Робоча програма, методичні вказівки до вивчення теоретичного курсу і завдання на контрольні роботи з дисципліни "Системи автоматизованого проектування обладнання ливарних цехів"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2003
УДК621.74:658.5.011.5(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№2547е При вивченні дисципліни "Системи автоматизованого проектування обладнання ливарних цехів" (САПР) студенти заочного навчання використовують розроблені методичні вказівки, конспект лекцій, допоміжні прикладні програми, які базуються на змісті програми цієї дисципліни. В цих методичних вказівках наведено основний зміст програми. Задача дисципліни полягає в опануванні знаннями про системний підхід до процесів створення об'єктів ливарного виробництва: уявлення об'єкта як системи, створення математичних та керуючих моделей, їх аналізу. Посібник містить робочу програму і методичні вказівки щодо вивчення дисципліни, перелік лабораторних робіт і завдання на контрольну роботу. Також дається список рекомендованої літератури, додаткові матеріали.
Кількість сторінок21 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів