Смерічевська С.В., Жаболенко М.В., Чернишева С.В., Стельмашенко О. О., Маловичко А. С., Ібрагімхалілова Т. В., Гончарова Т. А.

Маркетинг і логістика: концептуальні основи та стратегічні рішення


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:263082
Автор:Смерічевська С.В., Жаболенко М.В., Чернишева С.В., Стельмашенко О. О., Маловичко А. С., Ібрагімхалілова Т. В., Гончарова Т. А.
Назва документа:Маркетинг і логістика: концептуальні основи та стратегічні рішення
Видавництво:Магнолія 2006
Місто видання:Львів
Рік видання:2013
УДК658.8.01(075.8)+658.7.01(075.8)
ISBN978-617-574-085-9
Мова документуУкраїнська
Шифр документу658.8
АннотаціяМатеріал у навчальному посібнику структурований та систематизований згідно з сучасними концепціями маркетингу та логістики відповідно до алгоритму прийняття стратегічних управлінських рішень. Процеси інтеграції маркетингу та логістики набувають особливої актуальності в умовах розвинених ринкових відносин та сприяють забезпеченню ефективної взаємодії двох управлінських концепцій, які доповнюють одна одну. Взаємодія маркетингу - як концепції управління, орієнтованої на ринок, і логістики - як концепції управління, орієнтованої на потік, створює можливості підвищення матеріальної, економічної та інформаційної корисності й цінності продукту (послуги) для споживача або клієнта. Особлива увага авторами посібника приділяється концепції маркетингу відносин, методології формування споживчої та логістичної цінності товару (послуги). Розглянуті деякі секрети використання на практиці методологічного інструментарію маркетингового аналізу та логістичного аудиту стратегічних позицій підприємства. Викладені основні
Кількість сторінок546 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів