Костенко О. М., Кваша О. О., Сірий М. І., Прилуцький С. В., Ландіна А. В., Кубальський В. Н., Нерсесян А. С., Дідик С. Є., Козлюк Л. Г., Бабанли Р. Ш.

Протидія злочинам у сфері службової діяльності


В наявності 2 з 2 примірників.


Номер документа в системі:267177
Автор:Костенко О. М., Кваша О. О., Сірий М. І., Прилуцький С. В., Ландіна А. В., Кубальський В. Н., Нерсесян А. С., Дідик С. Є., Козлюк Л. Г., Бабанли Р. Ш.
Назва документа:Протидія злочинам у сфері службової діяльності
Видавництво:Наукова думка
Місто видання:Київ
Рік видання:2014
ISBN978-966-00-1403-9
ББКХ9(4Укр)308
Мова документуУкраїнська
Шифр документуХ9(4Укр)
АннотаціяМонографія присвячена висвітленню однієї з найбільш актуальних та складних проблем сучасної юридичної науки та практики - протидії злочинам у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов'язаної з наданням публічних послуг. У роботі висвітлено окремі кримінологічні, кримінально-правові та кримінально-процесуальні проблеми протидії злочинам, що вчиняються особами у зв'язку з їх службовою діяльністю. Запропоновані загальні методологічні підходи до розуміння службових злочинів. Здійснено аналіз кримінально-правової протидії службовій злочинності в юридичних особах приватного права, зловживанню владою та службовим становищем, незаконному збагаченню, співучасті у наданні-одержанні неправомірної вигоди, службовим злочинам у сфері охорони довкілля, окремим службовим злочинам у сфері правосуддя, незаконному переміщенню предметів через Державний (митний) кордон України, вчиненому службовою особою з використанням свого службового становища. Також у монографії висвітлено актуальні питання судового ко
Кількість сторінок320 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів