Ведєрніков Ю. А., Сердюк І. А., Куракін О. М., Талдикін О. В., Кучук А. М., Легка О. В., Тіщенкова С. О., Орлова О. О., Саксонов В. Б., Кириченко В. М., Корнієнко М. В., Шевченко Т. В.

Теорія держави і права


В наявності 3 з 3 примірників.


Номер документа в системі:268869
Автор:Ведєрніков Ю. А., Сердюк І. А., Куракін О. М., Талдикін О. В., Кучук А. М., Легка О. В., Тіщенкова С. О., Орлова О. О., Саксонов В. Б., Кириченко В. М., Корнієнко М. В., Шевченко Т. В.
Назва документа:Теорія держави і права
Видавництво:Ліра-ЛТД
Місто видання:Київ
Рік видання:2014
ISBN978-966-383-535-8
ББКХ0я73+Х9(4Укр)я73
Мова документуУкраїнська
Шифр документуХ0
АннотаціяПідручник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни та робочої програми навчальної дисципліни "Теорія держави і права". З урахуванням сучасних досягнень юридичної науки, новітніх підходів до праворозуміння, еволюції поглядів на виникнення, функціонування та розвиток держави і права, а також юридичної практики системно висвітлено основні світоглядні ідеї та категорії теорії держави і права. Розраховано на студентів, курсантів і викладачів вищих навчальних закладів юридичного профілю, а також усіх тих, хто цікавиться питаннями теорії держави і права. ЗМІСТ Передмова… 9 Розділ 1. Предмет і метод теорії держави та права… 11 Розділ 2. Походження держави і права…29 Розділ 3. Поняття та сутність держави…43 Розділ 4. Держава в політичній системі суспільства…66 Розділ 5. Типологія держав та форма держави…77 Розділ 6. Права людини та соціально-правовий механізм їх забезпечення…91 Розділ 7. Механізм держави…106 Розділ 8. Основні концепції держави…122 Розділ 10. Норми права в сис
Кількість сторінок468 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів