Гончар Ю. О., Гусак Н. М., Костенко А. М., Маслова Ю. П., Павленко В. П., Петрушкевич М. С., Савельєва Ю. М., Швирков О. І.

Гендерні медійні практики


В наявності 20 з 20 примірників.


Номер документа в системі:296889
Автор:Гончар Ю. О., Гусак Н. М., Костенко А. М., Маслова Ю. П., Павленко В. П., Петрушкевич М. С., Савельєва Ю. М., Швирков О. І.
Назва документа:Гендерні медійні практики
Видавництво:ОБСЄ
Місто видання:Київ
Рік видання:2014
ББКЧ61я73+С542.2я73
Мова документуУкраїнська
Шифр документуЧ61
АннотаціяУ посібнику на основі аналізу вітчизняного та світового досвіду розглянуто проблему впровадження ґендерного підходу і застосування ґендерно-орієнтованих практик у медіа. Зокрема, читачі зможуть знайти відповіді на запитання: чому ґендер та ґендерна рівність є важливими для журналістів і для медіа; який існує взаємозв'язок між ґендерними питаннями і нерівністю та роботою ЗМІ; якою є роль ЗМІ та рекламної індустрії у підтримці та просуванні ґендерної рівності; якими є ґендерно-чутливі практики у роботі ЗМІ, а також яким чином вони можуть допомогти у формуванні професійного профілю успішних медійників. Посібник буде корисним як для практикуючих медійників та рекламістів, так і для викладачів і студентів журналістських вишів. Для чого цей посібник?..7 Частина перша. КОНЦЕПТ…9 Розділ 1. Медіа та журналістика в сучасному світі…10 Лекція перша. Щонайменше чотири правила успіху медіа…11 Лекція друга. Дванадцять характерних ознак медіа-простору...20 Висновки до розділу 1…32 Розділ 2. Ґендерна теорія: і
Кількість сторінок206 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів