Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів

Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни "Сучасні системи автоматизації проектування та виробництва (CAD/CAM системи)"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:32140
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів
Назва документа:Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни "Сучасні системи автоматизації проектування та виробництва (CAD/CAM системи)"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2003
УДК004.4(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№2754е Графічно-конструкторський редактор КОМПАС-ГРАФИК 5.Х є зручним інструментом, що дозволяє швидко і якісно виконувати розробку конструкторської і технологічної документації. Даний редактор має ряд переваг серед аналогічних програмних продуктів. Редактор КОМПАС-ГРАФИК 5.Х оснащений зручною в роботі і досить докладною довідковою системою. Методичні вказівки до практичних робіт до розділу "Середовище КОМПАС-ГРАФІК 5Х та його оптимальна настройка" дисципліни "Сучасні системи автоматизації проектування та виробництва (CAD/CAM системи)" містять матеріали до двох практичних занять. До кожного заняття даються теоретичні відомості, завдання на підготовку до роботи, контрольні питання, опис практичної частини, зміст звіту. Також посібник містить список рекомендованої літератури.
Кількість сторінок48 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів