Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів

Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Розробка інформаційної технології проектування мікроелектронного пристрою" з дисц. "Основи автоматизованого проектуванняскладних об’єктів і систем"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:32594
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. програмн. засобів
Назва документа:Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Розробка інформаційної технології проектування мікроелектронного пристрою" з дисц. "Основи автоматизованого проектуванняскладних об’єктів і систем"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2003
УДК004.4(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№2731е Дане видання призначене для допомоги студентам при виконанні курсової роботи "Розробка інформаційної технології проектування мікроелектронного пристрою" з дисципліни "Основи автоматизованого проектування складних об'єктів і систем". Метою курсової роботи розробка та практичне застосування інформацйної технології проектування мкроелектронного пристрою (МЕП). Виконання курсової роботи з дисциплни "ОАПСОС" несумнвно сприяє пдвищенню рівня фахвцв за спеціальнстю "Програмне забезпечення автоматизованих систем", можливості використання ними у майбутній роботі методів наукового дослідження, поєднаних із сучасною інформацйною технологією.
Кількість сторінок58 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів