Бессарабова О. В., Кемкіна В. І., Ванюк О. І.

Курс лекцій з дисципліни "Загальна теорія спорту для всіх" для студентів факультету фізичного виховання напрямку підготовки 6.010203 "Здоров'я людини"


В наявності 4 з 4 примірників.


Номер документа в системі:329343
Автор:Бессарабова О. В., Кемкіна В. І., Ванюк О. І.
Назва документа:Курс лекцій з дисципліни "Загальна теорія спорту для всіх" для студентів факультету фізичного виховання напрямку підготовки 6.010203 "Здоров'я людини"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2016
УДК796.01(07)
ISBN978-617-529-141-2
Мова документуУкраїнська
Шифр документу796
АннотаціяКурс лекцій містить лекційний матеріал із курсу "Загальна теорія спорту для всіх" згідно з навчальною програмою для факультету фізичного виховання, питання для самоперевірки та контролю знань, повний перелік рекомендованої літератури. Призначений для студентів факультету фізичного виховання напрямку підготовки: 6.010203 здоров'я людини є фундаментальною, професійно-орієнтованою дисципліною, знання якої потрібні для підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі фізичної культури та спорту. Мета цієї дисципліни - формування необхідних знань, необхідних для успішної тренерської діяльності, набуття практико-педагогічного досвіду. Курс "Теорія обраного виду спорту з основами методик" є необхідною складовою частиною вивчення спеціально-теоретичного блоку дисциплін. На лекціях студентів повідомляють основні відомості про технітактичну, психологічну підготовку спортсменів. Проводиться аналіз найважливіших аспектів цих сторін, їх ролі для досягнення високих спортивних результатів, методики вдосконалення с
Кількість сторінок88 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів