Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.

Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи №4 "Технологія мікроконтактування" з дисципліни "Технологія та конструювання мікросхем і мікрозбірок"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:34404
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.
Назва документа:Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи №4 "Технологія мікроконтактування" з дисципліни "Технологія та конструювання мікросхем і мікрозбірок"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2004
УДК621.3.049.77(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№2518е Мета лабораторної роботи №4 "Технологія мікроконтактування" з дисципліни "Технологія та конструювання мікросхем і мікрозбірок" - ознайомитися та дослідити процеси мікроконтактування, здобути практичні навички щодо вибору методів, матеріалів та технологічних режимів, навчитися розробляти технологічну документацію для операцій мікроконтактування. Посібник містить всі необхідні матеріали, щоб студент міг виконати поставлену задачу. У методичних вказівках даються теоретичні відомості, описано порядок підготовки до роботи, дається порядок виконання роботи і зміст звіту, наводяться контрольні питання. Для більш детального вивчення теми пропонується список літератури з даного питання.
Кількість сторінок58 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів