Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.

Методичні вказівки до лабораторної роботи № 7 "Трасування міжз’єднань з використанням хвильового алгоритму Лі " з дисципліни "Автоматиз. конструкторського і технологіч. проектування з застосув. САПР"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:34512
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.
Назва документа:Методичні вказівки до лабораторної роботи № 7 "Трасування міжз’єднань з використанням хвильового алгоритму Лі " з дисципліни "Автоматиз. конструкторського і технологіч. проектування з застосув. САПР"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2004
УДК658.512.2.001.2(076)+621.396.6.001.2(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№2524е У процесі виконання лабораторної роботи №7 "Трасування міжз'єднань з використанням хвильового алгоритму Лі " з дисципліни "Автоматизація конструкторського і технологічного проектування з застосуванням САПР" студенти досліджують один з алгоритмів трасування, що дозволяє при даній проектній ситуації, яка задана у виді зайнятих і вільних комірок дискретного робочого поля (ДРП), і координат точок: джерела поширення хвилі впливу (точка А) і приймача (точка В) провести шлях із точки В у точку А з використанням комплексу критеріїв оптимізації. До роботи наведено теоретичний матеріал, завдання на виконання роботи, зміст звіту, контрольні питання, список рекомендованої літератури.
Кількість сторінок14 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів