Тихомиров О. О., Мікуліна М. М., Іванов Ю. А., Породько В. В., Барчук В. Б., Косілова О. І., Радовецька Л. В., Солодка О. М., Полонська О. І., Череватий В. В.

Теорія держави і права


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:346685
Автор:Тихомиров О. О., Мікуліна М. М., Іванов Ю. А., Породько В. В., Барчук В. Б., Косілова О. І., Радовецька Л. В., Солодка О. М., Полонська О. І., Череватий В. В.
Назва документа:Теорія держави і права
Видавництво:Кондор
Місто видання:Київ
Рік видання:2016
УДК340.12(075.8)
ISBN978-617-7278-80-0
Мова документуУкраїнська
Шифр документу340
АннотаціяНавчальний посібник висвітлює питання теорії держави і права з ура-хуванням сучасного стану правової науки та в контексті перетворень, що відбуваються в суспільстві. Поряд із традиційними, у ньому вміщено теми, які відображають наявні та перспективні зміни в теорії держави і права, спричинені розвитком інформаційного суспільства та потребами забезпечення інформаційної безпеки. Для студентів, слухачів, курсантів, котрі вивчають юридичні науки, а також викладачів, аспірантів, науковців та практичних працівників. ЗМІСТ Вступ...6 ЧАСТИНА 1 ТЕОРІЯ ДЕРЖАВИ Розділ 1 Еволюція суспільства, держави, соціального регулювання 1.1.Основні тенденції розвитку суспільства та виникнення держави і права...9 Теорії походження держави і права...14 Історичні типи держави і права...17 Розділ 2 Поняття держави Загальне поняття держави...25 Державна влада і державний суверенітет. Інформаційний суверенітет як складова суверенітету держави...28 Основні теорії держави...32 Правова держава і громадянське суспільств
Кількість сторінок332 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів