Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. електропостачан. пром. підприємств

Методичні вказівки до практичних занять та курсового проекту з використанням пакету прикладних програм на ЕОМ з дисципліни "Електричні системи та мережі"


В наявності 49 з 49 примірників.


Номер документа в системі:38391
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. електропостачан. пром. підприємств
Назва документа:Методичні вказівки до практичних занять та курсового проекту з використанням пакету прикладних програм на ЕОМ з дисципліни "Електричні системи та мережі"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2004
УДК621.311.001:004(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.311
Аннотація№1355 Мета методичних вказівок - допомогти студентам глибше вивчити відповідний матеріал дисципліни і набути навичок самостійного практичного вирішення поставлених задач. Розрахункам параметрів усталених режимів електричних мереж відведено значне місцев програмі дисципліни "Електричні системи та мережі". Програма для розрахунку усталених режимів роботи електричних мереж установлена на машинах обчислювального комплексу електротехнічного факультету, на яких установлена система WINDOWS NT. У посібнику описано, як підготувати вихідні дані, створити файл з вихідними даними, оформити результати розрахунку усталеного режиму мережі. Роз'яснюється також послідовність входження в систему WINDOWS, дається інструкція користувача програми "МЕРЕЖІ", список літератури.
Кількість сторінок16 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів