Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.

Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Дослідження зворотних зв’язків в підсилювачах" з дисципліни "Основи радіоелектроніки"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:40746
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.
Назва документа:Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Дослідження зворотних зв’язків в підсилювачах" з дисципліни "Основи радіоелектроніки"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2004
УДК621.375.001(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№2507е Мета лабораторної роботи "Дослідження зворотних зв'язків в підсилювачах" з дисципліни "Основи радіоелектроніки" полягає у засвоєнні принципів функціонування і побудови основних схем підсилювачів з від'ємним зворотнім зв'язком (ВЗЗ), експериментальне дослідження впливів зворотнього зв'язку на характеристики і параметри підсилювачів. Посібник містить всі необхідні для виконання роботи матеріали. До нього включено рекомендації щодо підготовки до роботи, дається домашнє завдання, наводиться опис лабораторної установки, описано порядок виконання роботи, вимоги до звіту. Певне місце у посібнику займають теоретичні відомості з теми. Також до посібника включено контрольні питання і список рекомендованої літератури.
Кількість сторінок19 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів