Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. деталей машин і підйомно-трансп. механізмів

Методичні вказівки до розрахунку конічних передач редукторів загального призначеня з дисціплін "Деталі машин та основи конструювання" та "Основи конструювання машин"


В наявності 26 з 26 примірників.


Номер документа в системі:46154
Автор:Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. деталей машин і підйомно-трансп. механізмів
Назва документа:Методичні вказівки до розрахунку конічних передач редукторів загального призначеня з дисціплін "Деталі машин та основи конструювання" та "Основи конструювання машин"
Видавництво:ЗДТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:1999
УДК621.833.2(07)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.83
Аннотація№863 Передачі з конічними зубчастими колесами застосовують в передачах, вали яких розміщені під кутом найчастіше 90°. Конічні передачі мають досить широке використання в машинобудуванні, яке визначається умовами компоновки вузлів машин. Конічні колеса виконують з прямими, тангенційними, круговими та іншими зубцями. В цих методичних вказівках розроблена методика практичного розрахунку ортогональної конічної прямозубої передачі нульової, або рівно зміщеної з осьовою формою 1 зубця (нормально понижаючизубці; вершини зовнішнього ділильного та зовнішнього діаметра впадин співпадають) та міжосьовим кутом 90°, з початковим контуром конічних зубчастих коліс згідно ГОСТ 13754-81.
Кількість сторінок23 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів