Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. деталей машин і підйомно-трансп. механізмів

Методичні вказівки до розрахунку циліндричних передач редукторів з дисципліни "Деталі машин та основи конструювання машин" та "Основи конструювання машин"


В наявності 51 з 51 примірників.


Номер документа в системі:46162
Автор:Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. деталей машин і підйомно-трансп. механізмів
Назва документа:Методичні вказівки до розрахунку циліндричних передач редукторів з дисципліни "Деталі машин та основи конструювання машин" та "Основи конструювання машин"
Видавництво:ЗДТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:1999
УДК621.833.1(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.83
Аннотація№832 Розрахунок зубчастих передач - один із складних розділів курсу "Деталі машин". У даних вказівках наведені проектний та перевірний розрахунки, що дозволяють визначити основні геометричні параметри циліндричної прямозубої, косозубої та шевронної передач зовнішнього і внутрішнього зачеплення, а також напруження, що виникають у зачепленні при передаванні номінального та граничного навантаження. Методика випробувана у навчальному процесі, дозволяє зменшити час на розрахунки у середньому на 10-25 %. Програма розрахунку циліндричної зубчастої передачі і довідкові матеріали допоможуть студентам при виконанні завдань з розділу "Передачі" та при курсовому проектуванні.
Кількість сторінок24 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів