Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. екон. та орг. вир-ва

Методичні вказівки до виконання практичних занять (аудиторних і контрольованої самостійної роботи) з дисц. "Економіка підприємства"


В наявності 91 з 91 примірників.


Номер документа в системі:46186
Автор:Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. екон. та орг. вир-ва
Назва документа:Методичні вказівки до виконання практичних занять (аудиторних і контрольованої самостійної роботи) з дисц. "Економіка підприємства"
Видавництво:ЗДТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:1999
УДК621.74:658(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.74
Аннотація№870 В даних методичних вказівках приведені виробничі задачі, які передбачають вирішення практичних питань виробництва, короткі методичні вказівки по темах дисципліни. Задачі складені таким чином, щоб студент зміг оволодіти методикою розрахунку економічної ефективності і методами кількісного та якісного аналізу. Головна увага приділяється методиці економічних розрахунків, питанням використання основних і оборотних виробничих фондів, питанням визначення виробничої потужності, росту продуктивності праці, зниженню затрат на виробництво продукції, визначенню фінансових показників діяльності підприємства. Контрольована самостійна робота виконується в обсязі і по тематиці, яку визначає викладач. Графік поточного контролю заздалегідь доводиться до відома студентів. Ці методичні вказівки призначені для практичного закріплення знань із курсів "Економіка підприємства" та "Економіка промисловості" у відповідності з вимогами освітньо-професійних програм для вказаних спеціальностей.
Кількість сторінок49 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів