Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.

Методичний посібник по виконанню курсового проекту з дисципліни "Системне програмування і операційні системи" для студентів спец. бакалавр 6.0104 "Комп'ютерні науки", спеціаліст 7.080403 "Програмне забезпечення автоматизованих систем"


В наявності 32 з 32 примірників.


Номер документа в системі:46267
Автор:Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.
Назва документа:Методичний посібник по виконанню курсового проекту з дисципліни "Системне програмування і операційні системи" для студентів спец. бакалавр 6.0104 "Комп'ютерні науки", спеціаліст 7.080403 "Програмне забезпечення автоматизованих систем"
Видавництво:ЗДТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2000
УДК004.41(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу681.3
Аннотація№944 Методичний посібник створено для виконання курсового проекту з курсу "Системне програмне забезпечення", яка виконується студентами спеціальності "Програмне забезпечення обчислювальної техніки та автоматизованих систем" в весняному(6-тому) семестрі. Метою курсового проекту є поглиблення та закріплення знань з навчальної дисціпліни "Системне програмне забезпечення", здобутих в осінньому (5-ому) семестрі і в ході лекційних і лабораторних робіт в поточному семестрі, а також практичне застосування знань, освоєних при виконанні завдань на самопідготовку і при вивченні забезпечуючих та суміжних навчальних дисциплін.
Кількість сторінок38 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів