Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.

Навчальна програма, методичні вказівки і контрольні завдання по дисципліні "Основи метрології, взаємозамінюванності та стандартизації"


В наявності 21 з 21 примірників.


Номер документа в системі:46269
Автор:Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.
Назва документа:Навчальна програма, методичні вказівки і контрольні завдання по дисципліні "Основи метрології, взаємозамінюванності та стандартизації"
Видавництво:ЗДТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:1999
УДК621.317(076)+531.7(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.317
Аннотація№808 Метою вивчення дисципліни є опанування основами метрології та метрологічного забезпечення виробництва, вимірювальної техніки загального призначення та основ стандартизації. Отримати знання метрології в обсязі, достатньому для засвоєння спеціальних засобів і способів вимірювань, які розглядаються в, інших дисциплинах, в тому числі: основних понять метрології; видів засобів вимірювань та їх нормованих метрологічних характеристик; загальних методів вимірювань фізичних велічин; основ теорії похибок; правил і форм подання результатів вимірювань. Ознайомитися з традиційними способами і засобами вимірювань параметрів електричних кіл і сигналів, способами і засобами вимірювань неелектричних величин. Ознайомитися з основними поняттями в галузі стандартизації та законодавчої метрології. Отримати практичні навички використання засобів вимірювань.
Кількість сторінок84 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів