Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. нарисн. геометр. та кресл.

Методичні вказівки з дисципліни "Інженерна графіка" до виконання домашніх завдань з теми "Деталювання складальних креслень"


В наявності 71 з 71 примірників.


Номер документа в системі:46495
Автор:Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. нарисн. геометр. та кресл.
Назва документа:Методичні вказівки з дисципліни "Інженерна графіка" до виконання домашніх завдань з теми "Деталювання складальних креслень"
Видавництво:ЗДТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:1999
УДК744(07)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу744
Аннотація№906 Вміння читати та складати креслення являоться однією з важливіших сторін кваліфікації інженера любої спеціальності. Воно потребує значно теоретичної підготовки, розвитого просторового мислення та практичних навичків. Теперішні методичні вказівкиприсвячені вивченню та виконанню домашніх завдань з дисципліни "Інженерна графіка" теми "Деталговання складальних креслень" студентами денної та заочної форм навчання усіх спеціальностей. При вивченні теми "Деталювання складальних креслень" з дисципліни"Інженерна графіка" у студентів формуються знання та вміння, які необхідні для читання складальних креслень та виконання робочих креслень їх складових одиниць. Читання креслень - складний уявний процес, що грунтується на створенні за кресленням певних просторових уявлень. Успішність читання креслень забезпечується інтенсивною просторовою уявою, а також знанням умовностей і правил виконання креслень, визначених стандартами ССКД. Деталювання - процес розробки і виконання креслень деталей за кресленням скл
Кількість сторінок29 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів