Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. теорет. і заг. електротехн.

Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Теоретичні основи електротехніки". "Розрахунок перехідних процесів класичним методом в лінійних електричних колах"


В наявності 71 з 71 примірників.


Номер документа в системі:46873
Автор:Запорізьк. держ. техн. ун-т. Каф. теорет. і заг. електротехн.
Назва документа:Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Теоретичні основи електротехніки". "Розрахунок перехідних процесів класичним методом в лінійних електричних колах"
Видавництво:ЗДТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:1999
УДК621.3.01075.5)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.3
Аннотація№850 Методичні вказівки до практичних занять з курсу ТОЕ "Розрахунок перехідних процесів класичним методом в лінійних електричних колах" призначені для набуття студентами практичних навичок розрахунку перехідних процессів і закріплення та поглиблення теоретичних знань з цього розділу ТОЕ. Методичні вказівки містять у собі основні положення з курсу "Основи теорії електричних кіл (ОТЕК) - перехідні процеси в лінійних електричних колах". Ці методичні вказівки призначені для досконалого підвищення ефективності самостійної роботи при виконанні розрахунково-графічних завдань та курсової роботи з розрахунку перехідних процесів класичним методом у лінійних електричних колах постійного та синусоїдного струмів. Аналіз перехідних процесів необхідно робити за багатьма причинами; струми та напруги у колах під час перехідних процесів найчастіше перевищують значення відповідних в сталому режимі, а правильний вибір електричного та електронного обладнання неможливий без обрахування перехідних процесів.
Кількість сторінок30 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів