Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. теорет. і заг. електротехн.

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни ТОЕ на тему "Розрахунок аварійних режимів трифазних електричних кіл методом симетричних складових"


В наявності 121 з 121 примірників.


Номер документа в системі:47388
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. теорет. і заг. електротехн.
Назва документа:Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни ТОЕ на тему "Розрахунок аварійних режимів трифазних електричних кіл методом симетричних складових"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2004
УДК621.3.011.7(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.3
Аннотація№1433 Метою виконання курсової роботи є засвоєння суті методу симетричних складових розрахунку несиметричних режимів у трифазних колах, ?оволодіння методикою складання схем заміщення для симетричних складових і складання відповідних рівнянь, ?оволодіння комп'ютерною методикою розрахунку аварійних режимів у трифазних схемах електропостачання при різних коротких замиканнях. Студенти повинні виконати необхідні розрахунки й оформити курсову роботу в системі Mathcad. Посібник містить завдання на курсову роботу, організаційні вказівки, методичні вказівки щодо виконання роботи, ваказівки з оформлення і захисту курсової роботи. Також дається список рекомендованої літератури.
Кількість сторінок38 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів