Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. нарисн. геометр. та кресл.

Методичні вказівки з дисципліни "Інженерна та комп’ютерна графіка" до практичних і самостійних занять з теми: "Різьбові кріпильні деталі, кріпильні з’єднання"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:49292
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. нарисн. геометр. та кресл.
Назва документа:Методичні вказівки з дисципліни "Інженерна та комп’ютерна графіка" до практичних і самостійних занять з теми: "Різьбові кріпильні деталі, кріпильні з’єднання"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2004
УДК744(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№2613е Багато деталей в техніці з'єднуються між собою за допомогою кріпильних деталей. Найбільш поширені з них це різьбові кріпильні деталі (болт, гвинт, шпилька, шайба). Розрізняють конструктивне, спрощене та умовне зображення кріпильних деталей та їх з'єднань. При конструктивному зображенні розмірів деталей та їх елементів підбирають і креслять по відповідним стандартам. Спрощене зображення полягає в тому, що розміри кріпильних деталей визначають по умовним співвідношенням в залежності від діаметра різьби іспрощено креслять такі елементи як фаска, різьба та інше. Методичні вказівки розглядають приклади спрощеного зображення різьбових кріпильних з'єднань. Одержані знання будуть необхідні студентам при виконанні курсових та дипломних проектів. Пропонується 30 варіантів щодо виконання студентами різьбових кріпильних з'єднань.
Кількість сторінок26 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів