Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.

Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи №1 "Аналіз працездатності та надійності виробів РЕА" з дисципліни "Сучасні технології обслуговування та ремонту РЕЗ"


В наявності 1 з 1 примірників.


Номер документа в системі:54890
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.
Назва документа:Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи №1 "Аналіз працездатності та надійності виробів РЕА" з дисципліни "Сучасні технології обслуговування та ремонту РЕЗ"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2005
УДК621.396.6.001.2(076)
Мова документуУкраїнська
Аннотація№2516е Мета лабораторної роботи №1 "Аналіз працездатності та надійності виробів РЕА" з дисципліни "Сучасні технології обслуговування та ремонту РЕЗ" - провести аналіз працездатності виробу РЕА на протязі його життєвого циклу, отримати практичні навички в прогнозуванні і кількісній оцінці параметрів надійності виробу з урахуванням дестабілізуючих факторів експлуатації. Студент має змогу скористатись даним методичним посібником, який містить детальні рекомендації щодо підготовки до лабораторної роботи, а такожпорядку її проведення. У посібнику даються теоретичні відомості з теми, надано список контрольних запитань. Дається також список рекомендованої літератури та необхідні для виконання роботи додатки. Всі ці матеріали дають змогу студенту успішно справитисьіз поставленою задачею.
Кількість сторінок31 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів