Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.

Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи № 1 "Розрахунки та проектування плівкових елементів МЗБ" з дисципліни "Технологія та конструювання мікросхем і мікрозбірок"


В наявності 10 з 10 примірників.


Номер документа в системі:54911
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.
Назва документа:Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи № 1 "Розрахунки та проектування плівкових елементів МЗБ" з дисципліни "Технологія та конструювання мікросхем і мікрозбірок"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2004
УДК621.3.049.77.001.2(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.3
Аннотація№1967 зам.2196 Мета лабораторної роботи №1 "Розрахунки та проектування плівкових елементів МЗБ" з дисципліни "Технологія та конструювання мікросхем і мікрозбірок" - ознайомитися з методиками розрахунків плівкових елементів мікрозбірок (МЗБ), придбатипрактичнінавички у виборі матеріалів для резисторів, провідникових структур, індуктивностей. Посібник містить всі необхідні матеріали, щоб студент міг виконати поставлену задачу. В ньому наведено методику розрахунку геометричних розмірів плівкових резисторів та плівкових індуктивностей, дається завдання на виконання лабораторної роботи, пропонується список контрольних запитань. Для більш детального вивчення теми пропонується список літератури з даного питання.
Кількість сторінок23 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів