Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. теплотехн. та гідравл.

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і контрольних завдань з дисципліни "Джерела енергії та енергетичні установки промислових підприємств"


В наявності 5 з 5 примірників.


Номер документа в системі:80944
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. теплотехн. та гідравл.
Назва документа:Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і контрольних завдань з дисципліни "Джерела енергії та енергетичні установки промислових підприємств"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2006
УДК620.9.002.5(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу620.9
Аннотація№1753 зам.387 Методичні вказівки містять матеріали до виконання лабораторних і контрольних робіт з дисципліни "Джерела енергії та енергетичні установки промислових підприємств". У посібнику описано порядок проведення лабораторних робіт, правила роботи студентів у класі ЕОМ кафедри. До кожної роботи сформульовано мету, наведено програму виконання роботи, дються загальні теоретичні відомості з теми, описано порядок проведення експерименту, послідовність обробки його результатів. До посібника включенотакож завдання до контрольної роботи. До складу контрольної роботи входять дві задачі і декілька запитань. Наведено приклади вирішення окремих задач, у додатках даються необхідні матеріали для виконання розрахунків.
Кількість сторінок66 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів