Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. машин і технолог. ливар. вир-ва

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Ливарні сплави і плавка" і "Основи теорії плавки та виробництва виливків" (розділ "Виробництво виливків зі сталей")


В наявності 2 з 2 примірників.


Номер документа в системі:85904
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. машин і технолог. ливар. вир-ва
Назва документа:Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Ливарні сплави і плавка" і "Основи теорії плавки та виробництва виливків" (розділ "Виробництво виливків зі сталей")
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2006
УДК621.745.5(076)+669.018.28(076)+621.74.002.6(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.74
Аннотація№1973 зам.568 Задача лабораторного практикуму - вивчення студентами технології плавки, складу і властивостей сталі і придбання навичок самостійної роботи по дослідженню впливу структури на властивості сталі, використання даних мікроаналізу, вивчення необхідноїдля цього апаратури, розробці технологічного процесу виготовлення сталевих виливків з сталі. Особлива увага у лабораторному практикумі приділяється рафінуванню та модифікуванню сталей як основним напрямкам підвищення їх фізико-механічних та експлуатаційних властивостей. Виконати цю задачу допомагає студентам даний методичний посібник. Він містить детальний опис методики виконання кожної з 12-ти робіт циклу, а також список рекомендованої літератури з дисципліни.
Кількість сторінок78 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів