Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. машин і технолог. ливар. вир-ва

Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Історія інженерної діяльності" згідно з "Тимчасовим положенням про кредитно-модульну систему організації навчального процесу в ЗНТУ"


В наявності 26 з 26 примірників.


Номер документа в системі:86618
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. машин і технолог. ливар. вир-ва
Назва документа:Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Історія інженерної діяльності" згідно з "Тимчасовим положенням про кредитно-модульну систему організації навчального процесу в ЗНТУ"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2006
УДК62(09)(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу62
Аннотація№1805 зам.863 Мета викладання дисципліни "Історія інженерної діяльності" - дати студентам чітке та цілісне уявлення про специфіку інженерної праці, її предісторію та основні етапи розвитку, про співвідношення наукової та технічної діяльності. Мета практичних занять - вироблення навичок інженерного типу мислення під час розв'язання винахідницьких завдань колективними та індивідуальними методами активізації технічної творчості. Індивідуальна творча робота оформлюється у вигляді розрахунково-графічних завдань (РГЗ). Посібник містить перелік практичних занять і рекомендації щодо роботи на них, перелік тем РГЗ, рекомендації до виконання РГЗ. Література, що рекомендована для вивчення дисципліни, допомагає студентам успішно виконати завдання.
Кількість сторінок62 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів